Четирите конника на Апокалипсиса са счупили своите печати, Дяволът броди забулен по Земята, а Ангелския легион, който е пратен да спаси света е разцепен на две след Падението. Човечеството е обречено, истинският живот не е приказка с щастлив край и всички са убедени в това, защото злото побеждава.
Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 25 on Wed Aug 03, 2016 7:05 pm

I'm the Death... Look me in the eyes and give me your life.. I promise you it won't hurt you - Mr. Death

Go down

I'm the Death... Look me in the eyes and give me your life.. I promise you it won't hurt you - Mr. Death

Post by Mr. Death on Fri Aug 12, 2016 5:51 am

Mr. Death - Sett Horandale | Jensen Ackles | 24 | Heretick |

.. Вратата на малката къща се отвори. Вътре влезе висок мъж, косата му беше прошарена, по лицето му беше изписано притеснение и ужас. Той затвори вратата заключи я, сложи резето. След това я залости с един железен стол. По стълбите слезе млада жена, беше по нощница и гледаше въпросително мъжът. Той дишаше тежко и накъсано. Тръгна към нея с думите.
- Бързо събуди децата той идва! Открил ни е отново.
Щом чу тези думи жената изпищя истерично и тръгна към втория етаж. Мъжът почна бързо да събира най необходимите неща без които не могат.  По стълбите слязоха момиче и момче на не повече от 10 години изглеждаха сънени и объркани. Жената се върна малко след тях, носеше малък куфар в ръката си. Мъжът отвори един капак в пода, децата влязоха в него мислейки си че това е някаква игра...
...Но преди мъжът и жената да могат да ги последват предната врата се отвори с отвори с силна експлозия. Мъжът и жената паднаха на земята заради вълната. Щом димът се раздигна през вратата влезе мъж - беше висок, тялото му беше мускулесто и стегнато. Мускулите му се виждаха идеално през прилепналата му тениска, очите му бяха черни и студени. В едната си ръка държеше държеше пистолет а в другата кърваво червена роза. Лицето му не показваше никакви емоции. Вървеше бавно към мъжът и жената и се подсмихна злобно.
- Да не би да си мислехте, че можете да избягате от мен?
Мъжът се опита да стане но новодошлия го удари по задната част на главата с опакото но пистолета си и той падна отново на земята. Жената не смееше и да мръдне но се чуваше тихото й ридание. Новодошлия мъж се забавляваше. Погледна към капака на пода и се засмя злобно.
- Дали да пратя хрътките след дечицата ви? Като наказание за дързостта и глупостта на родителите им.
- Не не не моля те не.
Жената зарида по силно но това не пробуди съчувствие в демона. Зашлеви я и затвори с ритник капакът.  Не беше дошъл тук заради децата а заради родителите им. Сделката им беше с изтекъл срок на годност а това значеше само едно - време за прибиране на дълга. Махна предпазителя и застреля мъжът докато гледаше ридаещата жена в очите. Кръвта на мъжът й се разпръсна, опръсквайки пода, дрехите й и стените. Демонът изчисти няколко капки кръв които бяха паднали на ръката му и погледна жената.
- Риданията ти няма да те спасят! Сделката вие с изтекъл срок.
Остави пистолета и извади един нож. Беше огромен и остър а дръжката му беше направена от човешка кръв. За части от секундата бърз като змия плъзна острието по кожата на вратът й откъдето бликна топла, алена кръв. Жената се хвана за раната - гърчеше се в болка и агония. Демонът остави червената роза до нея и з пореден път се засмя.
- Гледай ме в очите докато умираш! Запомни какво е чувството да гледаш смъртта в очите!
Допълнително:
♠ Пие уискито си чисто
♠ Има домашен любимец - хрътка Шадоу
♠ Има няколко татуировки по тялото си
♠ Почти никой не знае истинското му име. Всички го познават под името Mr. Death
♠ Винаги оставя кърваво червена роза върху труповете на "длъжниците си"


avatar
Mr. Death

Posts : 5
Join date : 2016-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: I'm the Death... Look me in the eyes and give me your life.. I promise you it won't hurt you - Mr. Death

Post by Athena Valet on Fri Aug 12, 2016 12:41 pm

Добре дошъл в семейството


it started with a low light
IT'S ALL IN YOUR MIND
next thing i knew, they ripped me from my bed. and then they took my blood type. they left a strange impression in my head. you know i was hoping, i could leave this star crossed world behind. when they cut me open, i guess i changed my mind
avatar
Athena Valet
admin
admin

Posts : 90
Join date : 2016-07-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum