Четирите конника на Апокалипсиса са счупили своите печати, Дяволът броди забулен по Земята, а Ангелския легион, който е пратен да спаси света е разцепен на две след Падението. Човечеството е обречено, истинският живот не е приказка с щастлив край и всички са убедени в това, защото злото побеждава.
Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 25 on Wed Aug 03, 2016 7:05 pm

Those who don't believe in magic will never find it ~ Amellie Bouchard

Go down

Those who don't believe in magic will never find it ~ Amellie Bouchard

Post by -amellie bouchard on Sun Aug 07, 2016 11:16 amAmellie Bouchard;; уардън;; 18 years old;; fc: Danielle Campbell

Амелѝ винаги бе имала силна връзка с баба си, тя беше нейната пътеводна светлина, нейната подкрепа. Така и не установи по-силна връзка дори със собствената си майка, а това много тежеше на жената. Амели го правеше несъзнателно, без да е с лоша умисъл, тя прекарваше цялото време с баба си. Когато поотрасна разбра какво се крие в тази силна и специална връзка, която споделяха. Магия. Или поне така обичаше да го нарича тъмнокоската. Дарбата, която притежаваха, от която майка ѝ бе лишена, беше изградила близките отношения между тях. "Ти си по-специална". Баба ѝ често подхвърляше тези думи уж неволно в някой разговор, от малка се опитваше да я подготви, че не е обикновена, опитваше се да ѝ обясни, че един ден не трябва да се страхува. Един ден, когато приятелите нямаше да я разберат, когато съучениците ѝ щяха да гледат на нея като на луда.
Всичко беше започнало със сънища. Първоначално незначителни, те не правеха голямо впечатление на семейството ѝ и на самата Амели, само баба ѝ доволно се усмихваше, без да каже нищо. Нещата бързо ескалираха за девойката, тези незначителни сънища станаха пророчески, получаваше видения, които не можеше да контролира. Места, предмети и хора бяха в състояние да ги предизвикат. Амели се затвори в себе си, откъсна се от света, нямаше да бъде тормозена от видения, ако не излизаше, нали така? Ако нямаше кой и какео да ги предизвикат. Стоеше с часове в стаята си, завесите ѝ бяха спуснати постоянно, че дори слънчевите лъчи не можеха да проникнат. Стоешр напълно сама, запълваше времето си с рисуване, от което също започна да получава видения. Нямаше какво да прави, информацията я заливаше колкото и да бягаше от нея, колкото и да желаеше да се откъсне. Отказваше да приеме виденията си, изморяваха я, съсипваха я. А колкото повече се противеше срещу дарбата си, магията все по-силно настояваше да влезе в живота и да бъде приета. Но Амели се бореше.
Докато не дойде моментът, който я пречупи. Докато не ѝ се присъни смъртта на баба ѝ, а тя не можа да направи нищо. Не можа, защото не вярваше, защото не искаше да повярва. Гледаще на тази дарба, като на нещо, което не иска, като на проклятие.
"Ти си по-специална". Сега тези думи имаха смисъл, не бяха просто овиснало във въздуха подмятане. Тя можеше да помага, стига да приемеше същността си.
avatar
-amellie bouchard

Posts : 3
Join date : 2016-08-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Those who don't believe in magic will never find it ~ Amellie Bouchard

Post by Athena Valet on Sun Aug 07, 2016 12:43 pm

Добре дошла в семейството. Прекрасен герой


it started with a low light
IT'S ALL IN YOUR MIND
next thing i knew, they ripped me from my bed. and then they took my blood type. they left a strange impression in my head. you know i was hoping, i could leave this star crossed world behind. when they cut me open, i guess i changed my mind
avatar
Athena Valet
admin
admin

Posts : 90
Join date : 2016-07-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum