Четирите конника на Апокалипсиса са счупили своите печати, Дяволът броди забулен по Земята, а Ангелския легион, който е пратен да спаси света е разцепен на две след Падението. Човечеството е обречено, истинският живот не е приказка с щастлив край и всички са убедени в това, защото злото побеждава.
Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 25 on Wed Aug 03, 2016 7:05 pm

Mazikeen a.k.a. Maze

Go down

Mazikeen a.k.a. Maze

Post by Mazikeen on Thu Aug 04, 2016 6:49 pm       
Ah   You know me.

Busy, busy. No rest for the wicked.

       

Big applause for your beloved Mazikeen!

Години: Well it’s better not to tell.

Раса: My mother is Lilith, my father is … no one cares, so I’m just a demon.

Характер: Мейз е .. сложна, деспотична, садист, саркастична. Арогантна. Приема хората за създания под нейния вид. Същински демон. Обича да си играе с психиката на жертвите си. Интересува я само едно. Най-доброто за Луци, затова често му казва нещата в лицето макар и да проявява неуважение.
Лоялна до гроб. Предвид факта, че самата Лилит е майка и често изпитва определени подбуди, които „храни“ с помощта на тормоз над различни създания.

Най-важното: Не много се знае за Мейзикин, освен че приятелите я наричат Мейз – в това число само Луцифер. Демон със странно чувство за хумор, която си пада малко садист. Още от незапомнени времена развлечението на Мейз е да изтезава души за този, който приема за най-добрия си приятел, а именно нейният господар, самият Лорд на Ада.
През кратък период от своя живот става дори негова любовница. С това тя решава, че ще му служи от онзи момент, до края на дните, защото се приема за негов партньор в престъпленията. С времето нищо не се е променило в нея, освен че е станала по-саркастична и до някъде дори и доставя удоволствие да се кара на Луцифер.

       
codage by Wiise
avatar
Mazikeen
lucifer
lucifer

Posts : 5
Join date : 2016-08-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Mazikeen a.k.a. Maze

Post by Athena Valet on Thu Aug 04, 2016 7:22 pm

Добре дошла сред нас Smile


it started with a low light
IT'S ALL IN YOUR MIND
next thing i knew, they ripped me from my bed. and then they took my blood type. they left a strange impression in my head. you know i was hoping, i could leave this star crossed world behind. when they cut me open, i guess i changed my mind
avatar
Athena Valet
admin
admin

Posts : 90
Join date : 2016-07-29

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum