Четирите конника на Апокалипсиса са счупили своите печати, Дяволът броди забулен по Земята, а Ангелския легион, който е пратен да спаси света е разцепен на две след Падението. Човечеството е обречено, истинският живот не е приказка с щастлив край и всички са убедени в това, защото злото побеждава.
Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 25 on Wed Aug 03, 2016 7:05 pm

Сюжет на форума.

Go down

Сюжет на форума.

Post by Raffe on Thu Jul 28, 2016 3:25 pmWelcome to the World After ,

Angells fall


Четирите конника на Апокалипсиса са счупили своите печати, Дяволът броди забулен по Земята, а Ангелския легион, който е пратен да спаси света е разцепен на две след Падението. Човечеството е обречено, истинският живот не е приказка с щастлив край и всички са убедени в това, защото злото побеждава. И все пак хората таят надежда, тя никога не умира. Събират се на групи, вярват в Пратениците и малкото останали необречени Ангели, борят се тайно, докато някои живеят обикновения си живот, неосъзнавайки, че той е на път да свърши.

Легенда на Расите:

Четирите конника на унищожението - Глад , Смърт , Чума , Война
Всеки един от тях се ражда на Земята като обикновен човек. На даден етап от живота си той извършва голям грях, който счупва неговия печат и отключва съдбата му. Ако седемте печата бъдат счупени на Земята ще настъпи Апокалипсис.
Пратениците трябва да открият идентичността им и да предотвратят счупването на печатите.
**Конниците са представени като препоръчителни герои , лика е свободно избираем и повече инфо можете да откриете ТУК

Пратеници - Шест души, избрани с дарбите си да предотвратят Апокалипсиса. Мисията им е да открият и спрат Четирите конника. Мишена на всички желаещи Апокалипсиса. Всяка дарба има скъпа цена.
**Пратениците са представени като препоръчителни греои, лика е свободно избираем, пове инфо ТУК

Падналите - Ангели, обречени на човешки живот на Земята след своето падение. Децата им са демони, приели човешка форма, които служат на Дявола и Конниците. Имат необикновени способности и са равностойни по сили на Ангелите, но не разполагат с необходимото оръжие, за да им навредят. Жените на падналите са убити, те са в неутрална позиция, макар, чебиват подкупвани и помагат на страните за своя изгода.

Ангелски Легион - Легион от 15 Ангели, които работят с Пратениците, за да спрат Апокалипсиса. Имат специални мечове, които не могат да бъдат докоснати от никой друг, освен тях самите. Водач на легиона е Рафаел (Гняв Божи) . Водят битка с Демоните и защитават Пратениците.

Хора - Някой не подозират за случващото се, други се събират на групи, готвейки се да се включат в битката , докато други служат на Дявола и Конниците залъгани, че когато злото победи - ще получат възнаграждение за делата си.

Таласъм/Крадец на трупове - Таласъмът или така нареченият крадец на трупове е взел чертите  от зомбитата и вампирите и когато ги комбинираме се получава нещо ужасно. Също като вампирите, те са много умни, но не комуникират особено много. Също като зомбитата, разкъсват плътта на жертвите си. Когато таласъм се храни от плътта на човек, човекът не се превръща в таласъм. Човекът просто умира, в невъобразима болка. Често се случва жертвите им да умират от задушаване, понеже крадците на трупове седят върху гърдите им. Таласъмът предпочита да се храни от жертвата си, докато тя е още жива. ;Таласъмите предпочитат да се хранят от живите. Могат да се намерят в изоставени сгради. Могат да манипулират сънищата на хората, изпълняват малки странни желания. Среброто може да ги убие.

Еретик - В живота еретиците са били хора, които убивали, изнасилвали, крадяли и прочие. Никой не се превръща в еретик от ухапване; когато човек, извършил зло деяние умре, без да е получено възмездие често се връща като еретик.  С току що (или не) откритата им жажда за кръв, еретиците трябва да се хранят с кръв поне веднъж седмично или ще се съсухрят и превърнат в прах.; Досущ като вампирите, еретиците изпитват удоволствие от това да измъчват. Могат да усетят когато около тях има ловец. Могат да разпознаят свръхестествените същества. Слънцето може да ги убие.

Зенко - Зенкото в превод означава „добра лисица”. Това да дават обещания и да ги спазват е в кръвта им. Веднъж нарушили обещанието си, те се чувстват психически и физически нестабилни, според зависи колко важно е било то.  За тях се знае, че следват хората, които са им помогнали по някакъв начин, за да им се отблагодарят.; Зенко кицунето принадлежи към елементите огън, земя, река, океан, планина, гора, гръм, време, звук или небе. Обожават да правят номера и често забъркват околните в неприятности. Не харесват конфликтите и не обичат да бъдат затваряни в тесни пространства.

Уардън - Уардъните са хора със свръхестествени способности. Те са из целия свят, но най-много има там, където свръхестествената енергия е по-силна.  Способностите им се предават в семейството, макар че не винаги се предават... Възможно е да се прескочи едно поколение.; По-силни са от обикновените хора. Използват железни оръжия. Имат шесто чувство, когато някое свръхестествено е наблизо. Раните им заздравяват сами.

В процеса на развитие на форума ще добавяме нови интересни същества, други ще могат да бъдат спечелени или отключени!


-Raphael

avatar
Raffe
Admin
Admin

Posts : 56
Join date : 2016-07-12

View user profile http://twisted.bulgarianforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum